A World of Oils dompelt klanten onder in een warme en dromerige sfeer

A World of Oils maakt en levert kwaliteitsvolle massageolie en massagekaarsen met verfijnde en exotische geuren uit verschillende landen. Om het klantenbestand in Vlaanderen verder uit te breiden, creëerden wij een tot de verbeelding sprekende e-mailcampagne. Elke maand zetten we een andere geur in de kijker met als kers op de taart een zomercampagne.

  • Copywriting
  • E-mailmarketing
  • Grafisch ontwerp
  • Projectcoördinatie
  • Storytelling

Op digitale wereldreis

E-mails kunnen nog net geen geur verspreiden en dus parfumeerden we onze boodschap met warme, sfeervolle woorden en beelden, maakten we gebruik van storytelling en een prikkelend design. Het doel? Lezers meenemen naar allerlei exotische bestemmingen, van Afrika over het Verre Oosten naar het Zuiden.

De cijfers zwart op wit

Het creatieve team van Castel droomde weg bij het schrijven en lay-outen van deze e-mailcampagne. Onze projectcoördinator hield het hoofd echter koel. De campagne werd gepland in onze e-mail engine, de open- en clickratio werd nauwlettend in de gaten gehouden zodat er bij de volgende e-mail indien nodig bijgestuurd kon worden en een duidelijk overzicht voor onze klant werd opgemaakt.

Daag ons uit

Durf jij ons uit te dagen met iets nieuws, iets zots, iets dat volledig out of the box is? Kom maar op! Wij hebben er alvast zin in en gaan de uitdaging aan.