Animatievideo’s vertellen het verhaal van Porphyrio en Henrad

Porphyrio is ontstaan als een spin-off van de KU Leuven. Ondertussen is het een product van Evonik. Henrad kennen we als de producent van radiatoren die nu deel uitmaakt van de Stelrad Radiator Group. Wat ze gemeen hebben? De ambitie om te optimaliseren in hun eigen bedrijfstak. Wij vertelden hun verhaal via toegankelijke animatievideo’s.

  • Copywriting
  • Grafisch ontwerp
  • Projectcoördinatie
  • Video

Kijkers meenemen in het verhaal

Het verhaal dat Porphyrio en Henrad wilden vertellen in een toegankelijke animatievideo? Porphyrio wilde bedrijven informeren over de innovatieve systemen die het ontwikkelde voor de pluimvee-industrie. Die systemen maakten het immers mogelijk om voorspellingen te doen op basis van een aantal parameters. Henrad wilde dan weer het productieproces in beeld brengen: van de toelevering van materiaal tot het afgewerkte product. En dus klopten we aan bij één van onze freelancers die creatief aan de slag ging en passende tekeningen als basis voor de animatievideo maakte, vergezeld van beknopte tekst om het verhaal te duiden.

Daag ons uit

Durf jij ons uit te dagen met iets nieuws, iets zots, iets dat volledig out of the box is? Kom maar op! Wij hebben er alvast zin in en gaan de uitdaging aan.