Gehoord op de radio: de toffe spots die we maakten voor HP Instant Ink

Het is eens wat anders: we doken de studio in om radiospots in te blikken voor HP. Het doel? HP Instant Ink bekendmaken bij het grote publiek. Wij bedachten het concept, schreven de verschillende scenario’s en leidden de productie in goede banen.

  • Copywriting

  • Fulfilment
  • Productie
  • Projectcoördinatie
  • Storytelling

Alles was op, behalve onze creativiteit (en inkt)

Maar al te graag staken we onze hoofden bij elkaar om het mooie en duurzame verhaal van HP Instant Ink op een toffe manier over te brengen naar het grote publiek. Ons concept? Dat je soms zonder toiletpapier, luiers of data zit, maar nóóit zonder inkt (of toner) zodra je een abonnement hebt van HP Instant Ink. Met die insteek in het achterhoofd lieten we onze creativiteit de vrije loop en werkten we verschillende scenario’s uit.

Een en al oor in de studio

Zodra we de scenario’s finaliseerden, doken we de studio in. Samen met een regisseur, technicus en uiteraard de mooiste stemmen blikten we de radiospots in. Hier en daar stuurden we on the spot lichtjes bij om tot een fantastisch resultaat te komen.

Daag ons uit

Durf jij ons uit te dagen met iets nieuws, iets zots, iets dat volledig out of the box is? Kom maar op! Wij hebben er alvast zin in en gaan de uitdaging aan.