HP Partner Awards – editie 2023: een onvergetelijk feestje in de Carré

HP bedankt al zijn partners graag voor hun toewijding en reikt awards uit in verschillende categorieën. Hierbij worden de winnaars in de spotlights gezet. En dat mag je best letterlijk nemen …  We organiseerden de HP Partner Awards van 2023 dan ook op dé iconische feestlocatie van de jaren negentig: de Carré in Willebroek. Ideaal dus voor het nineties feestje dat onze klant voor ogen had: een flitsende show en presentatie gevolgd door een onvergetelijk feestje met heerlijke hapjes en drankjes, opzwepende muziek, fantastisch gezelschap, stijlvolle awards en natuurlijk een ontspannen verloop.

  • Copywriting
  • Drukwerk

  • E-communicatie

  • Event
  • Fulfilment
  • Grafisch ontwerp

  • Personalisatie

  • Productie

  • Projectcoördinatie

  • Webdevelopment

In feeststemming van begin tot eind

Net zoals de Oscars belangrijk zijn voor de filmindustrie, zijn de HP Partner Awards waardevol voor HP en zijn partners. En dus gingen we tot het uiterste om er een spectaculaire show helemaal in nineties sfeer van te maken: van het voorstellen van de meest iconische feestlocatie, het coördineren van de catering, het zoeken naar een dj en dansers, het maken van badges en sprekerskaarten, het inhuren en briefen van hostessen tot het animeren van een fancy powerpointpresentatie én het minutieus voorbereiden van de show zelf. Natuurlijk waren we ook ter plaatse aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zo maakten we de laatste afspraken met de locatie en volgden we alles nauwgezet op in de regie zodat onze klant zorgeloos kon genieten van een onvergetelijke avond.

Een strak communicatieplan

Via een e-invite maakten we de genodigden warm voor dit onvergetelijke feestje. Een aantrekkelijke registratiepagina trok hen helemaal over de streep om mee te komen genieten. Een duidelijke bevestigingsmail en practical liet niets aan het toeval over. En achteraf lieten we het hen allemaal herbeleven in een bedankingsmail met (veelzeggende) foto’s.

Een welgemeende handdruk

Buitengewone prestaties vragen om een unieke beloning. En dus ontwierpen we stijlvolle, ge-3D-printe awards waarbij handen centraal staan. Zo probeerden we niet enkel de goede samenwerking tussen de verschillende partijen te benadrukken, maar ook de dankbaarheid van HP voor zijn partners.

Een persoonlijke benadering

Niets zo leuk als een volledig gepersonaliseerd geschenk dat on the spot gemaakt wordt. En dus trokken we alle registers open … Bij aankomst maakte een fotograaf plaatjes van iedere bezoeker waarna wij onze toverkunsten bovenhaalden: we bewerkten, printten en kleefden de foto’s achter de schermen. Zo ontving iedere bezoeker bij vertrek een volledig gepersonaliseerde wijnfles met eigen foto én naam. Ook van tevoren zorgden we voor een persoonlijke touch die zichtbaar was tijdens de show: we lieten hemden met logo’s en naam bedrukken voor het aanwezige HP-team.

Daag ons uit

Durf jij ons uit te dagen met iets nieuws, iets zots, iets dat volledig out of the box is? Kom maar op! Wij hebben er alvast zin in en gaan de uitdaging aan.