Lichten, camera, actie: HP Instant Ink en HP+ tof in beeld gebracht

Klanten maximaal ondersteunen: dat is waar HP naar streeft. Ook met de abonnement services van HP Instant Ink en HP+. Met deze services vallen gebruikers nooit meer zonder inkt (of toner), besparen ze op hun printkosten, kunnen ze veilig remote printen en nog veel meer. Om bedrijven en particulieren hier kennis mee te laten maken en de voordelen te laten ontdekken, maakten we video’s in twee flavours waarbij we inzoomden op de verschillende features van de services.

  • Copywriting
  • Grafisch ontwerp
  • Projectcoördinatie
  • Video

Samen staan we sterk

Om de video’s te verwezenlijken, werkten we nauw samen met een productiehuis. We bezorgden hen informatie over de te behandelen services, adviseerden en herwerkten de verschillende scenario’s en beslisten samen over de acteurs en filmlocaties. Ook in ons takenpakket: aanwezig zijn bij de opnames mét props.

In één oogopslag

De belangrijkste informatie? Die vatten we samen in enkele pancarten en voegden we toe als animatie aan de video’s. Duidelijk, overzichtelijk en handig: net zoals de services zelf.

Daag ons uit

Durf jij ons uit te dagen met iets nieuws, iets zots, iets dat volledig out of the box is? Kom maar op! Wij hebben er alvast zin in en gaan de uitdaging aan.