Medewerkers van CHG-MERIDIAN haalden hun Indische kookkunsten boven

Uitgerust met scherpe messen, pannen, een keukenschort en heel wat andere (smakelijke) benodigdheden, sloten medewerkers van CHG-MERIDIAN hun internationale meeting af met een live online kookworkshop in hun eigen keuken. Of dat nu in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Duitsland of Nederland was. Live vanuit zijn keuken in Antwerpen leerde chef Krikke de deelnemers heerlijk Indisch platbrood en een Indische curry te maken. Wij watertandden vanop de eerste rij.

  • Copywriting
  • Drukwerk

  • Event

  • Fulfilment
  • Grafisch ontwerp

  • Handling
  • Projectcoördinatie

  • Video

Van de mise-en-place tot de livestream

Een goede voorbereiding is alles. En dus zochten we zelf de kok, daagden we hem uit om gerechten te maken met enkel droge ingrediënten, kozen we de filmploeg, coördineerden én volgden we de livestream vanop de eerste rij.

Een complete maaltijdbox aan huis geleverd

Zodra chef Krikke het menu voor ogen had, haalden wij alle ingrediënten in huis. Ons magazijn werd als het ware omgetoverd tot een culinaire groothandel met bloem, zout, olie, kikkererwten, een heleboel kruiden en ga zo maar door. Met de grootste zorg vulden we bijna tweehonderd kookpakketten (inclusief bedrukte polo en keukenschort) en verstuurden we ze naar de thuisadressen van de deelnemers.

Samen live kokerellen

We kunnen een uitdaging wel smaken. En dus zetten we onze tanden maar al te graag in het realiseren van deze live kookworkshop. Vanuit chef Krikkes keuken in Antwerpen – waar ook wij aanwezig waren – brachten we een live verbinding tot stand met de keuken bij CHG-MERIDIAN in Duitsland en alle andere thuiskeukens. Zo kneedden, roerden en proefden de deelnemers samen, maar toch apart.

Daag ons uit

Durf jij ons uit te dagen met iets nieuws, iets zots, iets dat volledig out of the box is? Kom maar op! Wij hebben er alvast zin in en gaan de uitdaging aan.