Online gespot op verschillende kanalen en manieren: producten van HP

Hoe het grote publiek kennis laten maken met je product? Via e-bannering of social media-posts natuurlijk. Zo maken we voor HP regelmatig spraakmakende content: statisch of dynamisch, met beeld en woord, in verschillende talen en op verschillende kanalen. Altijd met het doel, de doelgroep en de huisstijl van onze klant in het achterhoofd. Daarnaast volgen we de cijfers op, brengen we onze klant op de hoogte van het aantal vertoningen en klikken en geven we suggesties om de campagne te optimaliseren.

  • Copywriting
  • E-communicatie

  • Grafisch ontwerp
  • Projectcoƶrdinatie
  • Social media

Volledig op maat gemaakt

Of het nu voor websites van magazines, Google Display Network, Facebook, LinkedIn, Pinterest of andere kanalen is, wij schrijven inspirerende boodschappen en steken ze in een fancy jasje. De ene keer vermomd als statische of dynamische e-banner, de andere keer als social media-post.

Revisie en nazorg zijn key

We laten niets aan het toeval over en leveren een opdracht pas af als we zelf helemaal tevreden zijn. Zo onderwerpen we tekst en beeld aan een kritische blik en werken we nauw samen met gecertificeerde vertaalbureaus om de boodschap in elke taal via correct en krachtig taalgebruik over te brengen. Eens de campagne loopt, volgen we de cijfers nauwlettend op, informeren onze klant over de Click Through Rate en denken na hoe het beter kan.

Daag ons uit

Durf jij ons uit te dagen met iets nieuws, iets zots, iets dat volledig out of the box is? Kom maar op! Wij hebben er alvast zin in en gaan de uitdaging aan.