Rstore van Inetum-Realdolmen: zoveel meer dan een gewone webshop

Met de Rstore had Inetum-Realdolmen een duidelijk doel voor ogen: klanten een platform bieden waar ze niet enkel producten kunnen bestellen, maar ook allerlei interessante informatie terug kunnen vinden. Wij creëerden content om dit bestaande platform te voeden. Ook werkten we een gedetailleerd social media-plan uit zodat Inetum-Realdolmen aan community building kon doen.

  • Copywriting
  • Grafisch ontwerp
  • Projectcoördinatie
  • Social media

Spraakmakende content

Natuurlijk mocht een content calendar niet ontbreken. Op die manier verzamelden we interessante topics en hielden we het overzicht netjes bij. Ook ontwierpen en plaatsten we banners en contentblokjes op de klantenzone zelf.

We hadden een (social media) plan

Achter de schermen stelden we een doordacht social media-plan op zodat onze klant aan community building kon doen. We concentreerden ons op twee mogelijke kanalen – LinkedIn en Facebook. We werkten ons plan gedetailleerd uit waarbij we rekening hielden met het doel, het doelpubliek en de boodschap. Dit alles stelden we voor aan Inetum-Realdolmen. Het resultaat was een dedicated LinkedIn-bedrijfspagina waarvoor we passende beelden zochten, posts en advertenties schreven en plaatsten en volgers aantrokken.

Nauwgezette opvolging

Van begin tot eind volgden we dit project nauwgezet op. Zo hielden we de cijfers in de gaten en maakten we een uitgebreid rapport voor onze klant. Enerzijds rapporteerden we de cijfers, anderzijds formuleerden we conclusies en actiepunten.

Daag ons uit

Durf jij ons uit te dagen met iets nieuws, iets zots, iets dat volledig out of the box is? Kom maar op! Wij hebben er alvast zin in en gaan de uitdaging aan.