Van saai klaslokaal naar een dynamische leeromgeving met de hulp van HP

Het zit waarschijnlijk ook in jouw geheugen gegrift: de saaie look van een klaslokaal en de traditionele aanpak in een school. Het onderwijs evolueert echter, net zoals de bedrijfswereld. HP wil scholen hierbij ondersteunen en dus richtte het in België De Klas Heruitgevonden op. Zo sloot HP een raamcontract af met SeGEC – de Franstalige koepel van het Katholiek Onderwijs – om klassen in België te vernieuwen. Wij staan van bij het eerste belsignaal klaar als single point of contact voor alle partijen.

  • Copywriting
  • Direct mailing

  • E-communicatie

  • Fulfilment
  • Grafisch ontwerp

  • Projectcoördinatie

  • SEA

  • Video
  • Webdevelopment

Online platform voor het onderwijs

Waarom verandering nodig is, wat de eigenschappen van de vernieuwde leeromgeving zijn, concrete tips en producten: de website die we bouwden voor De Klas Heruitgevonden van HP is allesomvattend en helemaal up-to-date. Enerzijds gebaseerd op input van HP, anderzijds op eigen research.

Komt dat zien

Niet enkel de website, maar ook de vernieuwde klassen zelf zetten hun deuren wagenwijd open om bezoekers te ontvangen. Wij coördineerden de vernieuwde inrichting van de klassen en de openklasdagen van begin tot eind. Ook deden we er alles aan om geïnteresseerden warm te maken voor een bezoekje. Zo bepaalden we de doelgroep en formuleerden we relevante zoekwoorden. Daarnaast maakten en plaatsten we een set e-banners op Google Display Network, bouwden we doordachte SEA-campagnes en verzorgden we de communicatie. En niet te vergeten: we rapporteerden alles aan HP.

De vernieuwde klassen in beeld

Wie de sfeer van de vernieuwde klassen niet fysiek kan komen opsnuiven, kan altijd op ontdekking gaan in de video’s die terug te vinden zijn op de website van De Klas Heruitgevonden. Samen met een foto- en videograaf trokken we naar de scholen en namen we een minutieus opgestelde timing en scenario mee om alles vlot te laten verlopen. En of het resultaat er mag zijn.

Single point of contact

Als single point of contact laten we niets aan het toeval over. Zo zijn we de contactpersoon voor HP, de scholen en de leveranciers en coördineren we het hele project vanaf de eerste briefing over de bestelling van de meubels tot het updaten van de website.

Daag ons uit

Durf jij ons uit te dagen met iets nieuws, iets zots, iets dat volledig out of the box is? Kom maar op! Wij hebben er alvast zin in en gaan de uitdaging aan.